Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Lördag 18 aug

Kategori: Träning

Dagen odag har gått åt till att gå omkring och känna efter om jag har ont i foten eller inte. Ska jag springa Midnattsloppet eller inte? 
Är det bättre att avstå och satsa på Stockholm halvmara eller inte?

Guu Så svårt. Till slut gjorde jag så att jag gick ut o sprang 2km för att känna efter.
Löpningen gick bra,  kändes inget alls i foten. Sen var det bara att gå hem och vila och vänta för att se om det onda kom senare. 
Vänta,  vänta o vänta....näej det kom inget ont.

Dåså då var det bara att bestämma sig och åka in till stan. 

För att inte komma hem så sent hade jag ett tåg att satsa på att hinna med efter loppet. Det skulle bli tajt och jag var tvungen att springa under timmen om jag skulle hinna. 
Bra morot...

Tog tid från tunnelbanan till klädinlämningen på vägen dit för att se om jag överhuvudtaget skulle ha en chans. Jorå det ska gå om jag skyndar mig.

Ställde mig låångt fram i startfållan.  Kom iväg bra. Försökte att springa bra för att inte belasta foten. Men sprang ett bra tempo.
Blev trött förstås och tänkte att om jag saltar in missar jag tåget. Jag matade på.  Fick lite ont i andra foten. Säkert för att jag sprang lite snett.

Puh...man ser målet långt innan man är där. Så jobbigt att springa och springa o liksom inte komma fram. Men så.....över mållinjen kom jag .

Skyndade mig att hämta medalj. Sicksackade fram mellan alla andra 10000 löpare.
Kom fram tull kläderna.  Svepte åt mig ryggsäcken och så sprang jag hela vägen till tunnelbanan. Som om jag inte fick nog på loppet. Hehe.

Men det lönade sig för jag hann med tunnelbanan och således oxå tåget. Hade älgen Älmer och finstrumporna på Ska bli spännande imorgon och se hur fötterna mår 🤘

Kommentera inlägget här: