Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Lackning på gång

Kategori: Allmänt, Träning

Vi har en hylla och ett hoskydd som behöver behandlas med nåt. Mest hoskyddet som av någon anledning är obehandlat trä. Det ska ju ligga runt vatten så det känns lite fånigt. Vi tänkte vi börjar med hyllan som är i ett skåp ifall det inte skulle bli bra så gör det inget. Men det blev bra 😃. Dock hade vi halv storm här så vi gjorde ändå bara hyllan.

Jag var ut i skogsspåret idag igen. Fast nu höll jag mig nära kanten så att jag inte skulle springa vilse. Jag körde backträning igen. Var en så bra backe där :).

Varför vilse i igen

Kategori: Allmänt

Vi är nu i Eskilstuna. Camping Parken zoo . Här har vi varut förut och det är en bra camping. Idag skulle jag ut o motionera. Ut i spåret i skogen. Det var ju bara att följa den gula markeringen. Sagt o gjort. Den skulle vara 5km lång. När jag sprungit ett tag såg jag en skylt Där det stod 5.2km. Då kändes det som om jag var på fel spår fast jag hade följt den gula markeringen. Som tur var hittade jag en familj som tränade backträning mitt i skogen. De kunde jag fråga om vägen ut. 😊. Jag hafe nog hittat ur im jag bara fortsatt. Men tänk om inte...då hade jag irrat runt i skogen fortfarande.

Vi har det rätt bra på semestern. Första gången vi provade vindskyddet. Funka helt ok 😃

Bilmuseum

Kategori: Allmänt

Innan vi for från Ugglarp var vi in på ett bil o flygmuseum. Med en egen guide blev det ännu mer intressant.

Sen åkte vi vidare till Stenrösets camping. Här finns det en pool som är mycket intressant :p

Jag har inte dokumenterat min träning alls på semestern. Men jag har tränat 8 gånger på ca 14 dagar så jag har inte legat på latsudan under semestern inte. ;)