Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Födelsedag

Kategori: Allmänt

Jag hade lite sovmorgon imorse. Det var jätteskönt. Jag gick upp o väckte Emil (fast han var redan vaken). Det första han sa var Grattis mamma. Det värmde i mamma hjärtat. Vi åt en härlig frukost med ägg o baguette. Hade jättemysigt i solens sken.
        
                               
Eftersom det var så fint väder ute så kunde jag inte hålla mig utan gick ut för att jogga lite lätt. Tänkte det kunde räcka eftersom jag kuta intervaller igår. Men se.....det kändes så himla bra att springa så jag gav järnet istället och fick på 3 km en tid på 14:39 och 25:06 på 5 km. Mitt bästa hittills på båda sträckorna. Grattis till mig helt enkelt :) . Skitkul!!

Sen på eftermiddagen hade jag systrar med familj på fika. Fick fina presenter o gott fika. Linnea, fina gumman, ringde o grattade också. Av henne o Bella fick jag ett fint halsband <3
Toast och vin till middag. Bara bäst! :)
                       
 
 

Fredagsmys och övningslördag

Kategori: Allmänt, Träning

Bråda dagar....efter jobbet i fredags hastade jag och sonen iväg på fotbollsmatch i Kallhäll. Man märker att hösten greppat kvällarna nu. Blev väldans kyligt att såt brevid plan och heja på kvällskvisten.
Sen for vi hem och hämtade upp lite färdigmat på vägen hem. Sen middag = sent fredagsmys. Men bättre sent än aldrig :-). Maken är borta på klassfest i helgen så det var bara jag o barnen hemma. Vi bullade upp myset och bänkade oss framför Idol. Efter 1 timme slocknade sonen i soffan medans jag o Bellsa försökte att få till en snygg selfie. Haha, vi vek oss av garv då bilderna blev än hit och än dit. Resultaten behåller vi för oss själva men myset såg ut så här:

Lördag blev träningensdag.
Emil var första gången på pingisskola. Han var jätteduktig. Har ju spelat en del på fritis innan.
                                           

Sen tränade Bella första gången att sitta bakom ratten. Dragläge och broms tränade vi idag. Stora duktiga tjejen < 3
                               

Sist men inte minst tog jag mig ett intervallpass på IP. Jag trodde att musklerna fortfarande var trötta efter hinderbanan, det kändes så i viloläge, men där hade jag fel. Jag älgade på som en pil i olika sorters intervaller. Det gick kanon och jag fick inte ont nånstans. Inte under och inte efter. Perf....sånt blir man glad av :D
 
 
 

Hinderbana

Kategori: Träning

Idag gjorde jag något galet kul. Några kollegor från jobbet fot iväg till Lidingö för att ge oss på en hinderbana.  Mycket pedagogisk genomgång av hela banan innan vi körde igång. Om man inte är van är det väldigt jobbigt. Muskler som i handlederna och ljumskar är sånt man använder mycket. Man ska hoppa över många hinder å då slänger man alltid upp det ena benet framför det andra. Puh.... Vid ett tillfälle tappade jag greppet i armgången o ramlade ner o slog huvvet i en stolpe. Det gick bra. :) Det var över o under och kräla lite i lera. Jag slog oxå i vaden på slutet o fick antagligen en bristning för det är svullet o gör lite ont. Men va tusan. ..det var det värt.  Askul...rekommenderas verkligen!