Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Övningskörning

Kategori: Allmänt

En hel massa plusgrader denna lördagmorgon. Kl 9.00 bar det iväg till förmiddagsspelningen med ensemblen. Det hade blitt ett litet missförstånd så vi var bara 2 stycken idag. Men vi kämpade på tappert o det blev riktigt bra till slut.
Efter lunch i regnet var Bellsa och jag ute o övningskörde lite. Det gick kanonbra. Vi tog högervarvet runt centrum på baksidan. Högersväng hela tiden och akta andra bilar. Lite parkeringsövning på slutet som gick fin fint. Vi hade sällskap av en till övningskörning på parkeringen. Bra att hålla koll på var andra är :)
Imorgon är det första advent o man får dricka glögg.......mer glögg kan man väl säga :)
I veckan drack vi lite glögg och idag blev det lite chokladglögg. Imorgon har vi att välja på glögg spetsad med congac, PerMobergs glögg eller Blossa 2015. Kan hända att det kanske blir en skvätt av varje om jag känner oss rätt, hihi :)
                                
 

Lunch träningar

Kategori: Allmänt

I Tisdags var jag ute o tog en lunchrunda. Jag hade inte bestämt om jag skulle köra intervaller eller backe eller bara springa löst.
Jag började med lite uppvärmning i alla fall. Eftersom det var kallt på morgonen hade jag bunkrat upp med mössa och vantar och tjock jacka. Puh...efter 10min var jag så varm så jag kokade. Jag kan verkligen inte klä mig rätt.
Jag värmde upp i ca 4km och sen hittade jag ett utegym på vägen hem där jag körde några chinups. Guuu så tung man kan vara ibland  ;).
Sen hittade jag en backe som var för kort men hade bra lutning. Där tog jag 10 vändor innan jag begav mig tillbaks.
Ett bra pass.
Idag var det dags igen. Jag o en kollega gav oss ut på den veckovisa Torsdagsträningen. Idag hade jag tänkt på att det var varmare ute o klädde mig inte fullt så varmt. Blev rätt lagom. Körde vår styrkerunda i lagom takt. Det var skönt att röra lite på sig. Jägarstolen blev 2 min idag. Nu lite vila till helgen!! 

Mamma fyller år

Kategori: Allmänt

 Idag var det en rätt lugn o behaglig dag. Jag tog en vilodag från träningen och städade lite på förmiddagen.
På eftermiddagen åkte vi till min mamma o fikade födelsedags fika. Jag och svågern hjälptes åt att sätta upp två hyllor i hennes nya fina kök.
Sen åkte vi hem och beställde med oss thaimat på vägen hem. Gott! :)
Visar upp mina fina vinter/varma löparkläder o en stärkande julöl som vi smakade i fredags.