Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Sockerkaka

Kategori: Allmänt

Wihoo, jag har bakar en sockerkaka.  Alltid när jag bakar blir det nåt fel så kakan inte blir bra. Jag glömmer en ingrediens,  den blir geggig i mitten eller så bränner den fast i formen. Men dra på trissor denna gång. Den såg lite skum ut när jag lossade den från formen men....vilken smak. :) Saftig och med mycket chokladsmak. 
 

Olgor

Kategori: Träning

I måndags testa de jag och grannen en ny träningsvariant.  Olgor.  Man ska då springa 400m över sin tröskelfart och sen 400m strax under. Sen jobbar man sig neråt, 300m, 200m och 100m. Samma upplägg på varje sträcka. Man ska springa hela utan att vila. Detta blir 2km. Sen vilar man 3-5min och så kör man igen. Vi orkade dock bara ett rep denna gång men siktar förstås på att avancera.  Egentligen kan msn säga att vi gjorde 2st för vi körde en pyramid efteråt.  Det är ju lite samma fast man vilar mellan varje sträcka. Kul var det,  att testa nått nytt :)

Sommargräs

Kategori: Allmänt

Måste passa på att fota det soliga gräset. Nu sägs det att det ska bli busväder.....igen. Har det egentligen varit sommar i år? 
Jag tränade lite intervaller i dag. 10x100m i snabbt tempo.  Det gick bra. Börjar bygga på mina lårmuskler lite nu.