Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Slutet

Kategori: Allmänt, Träning

Nu är det nära slutet på 2015. Hur har året varit? Jag är nöjd med mitt år. Det jag är allra mest stolt över är faktiskt mig själv. :) Det är för att jag lyckades ta mig runt hela Stockholm Marathon.  Det är en once  in a lifetime grej. I övrigt: jaa mina barn är fantastiska (förstås ;) ) Linnea har fyllt 20. Bor o pluggar i Gävle.  Stor tjej.  Bella har börjat övningsköra. Snart fyller hon 18. Lika stor hon. Åsså lilla Emil som fyller 10 nästa år. Vad händer med alla år?  Jag känner mig ju själv inte en dag äldre än 25. Hehe!
Jag fyllde på mina km lite idag. 8 till blev det. Det kändes jättebra att springa idag. Stark i benen. Imorgon blir det bowling o nyårsmiddag med bästa familjen.

Lite av jullovet

Kategori: Allmänt

I går hade Bella en kompis över för att hjälpa henne att färga håret. Oh så fint det blev. Alldeles rött och kopparfint. min favvo färg :)
 
I dag kl fyra åkte jag och barnen iväg till Sumpan för att gå på restaurang. Hela dagen har varit lugn o gått på i sakta mak. Men så kl tre ca kom jag på att det skulle vara gott med glögg. Så jag satte igång att skålla lite mandlar o värma glögg. Så dricka god glögg. Sen upp o tvätta håret, föna och spraya. Sprayen var slut. Hittade en liten flaska i badrummet. Den innehöll bara gas...ingen spray. I väg o rota i ryggan efter min lilla extraflaska. Där fanns som tur var lite spray kvar. På med mascara. Jo, men så fanns det ju faktiskt 10min kvar innan vi skulle iväg till bussen. Då hinner man värma lite till glögg att slänga i sig i högsta hugg. Tjooo...sen ut i kylan och iväg till tåget.
Väl inne på restaurangen kom lugnet tillbaka o vi hade en mysig stund med god mat o dryck.

     
 
 

Äntligen lite vinter

Kategori: Allmänt

Började ju snöa lite igår kväll. Emil blev så glad så han drog på sig kläderna efter kvällsduschen o gick ut o lekte en stund.
Det blev inte så långvarigt för efter en stund kom tjejerna hit. Nea kommer långväga ifrån för att hälsa på över nyår :)
Jättemysigt att sitta hela familjen o titta på tv o äta godis hela kvällen.
           
I förmiddags var jag ute o sprang i snön. Det är ju alltid lite bökigt då man inte vet var de hala fläckarna är. Men det gick bra, jag slirade inte så mycket i kurvorna. Jag var tvungen att springa minst 5km för då, enligt mina rapporter, har jag sprungit 100mil i år.
Skojsigt....det ska jag slå nästa år!