Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Bella

Kategori: Allmänt

Igår fyllde Bella 17 år. Bara kanongalet hur snabbt tiden kan gå. Nästa år blir hon 18. Tyckte inte det var så längesen som hon låg och sparkade i magen och tyckte att när det väl var dags att titta fram i dagens ljus kunde man väl göra det med fart. Hon hade så bråttom ut att vi inte hann vara inne på sjukhuset mer än 6min. Å nu är hon världens bästa gosunge på 17 år. (tår i ögat) :-)
                                                 
 

Torsdag kväll

Kategori: Allmänt

 
Igår kväll hade jag en fantastisk trevlig kväll tillsammans med min syster och min kära dotter. Nea är på besök från Gävle där hon pluggar och bor.
Vi träffades först o gick på Lindex...jag hade sett ett par jeans som jag gärna ville ha. Kändes som rätt tillfälle att kolla in de.
Sen åkte vi till Slussen för att gå på Treassen och ta ett glas skumpa. Mycket trevligt.
Efter det bar det iväg mot Ölandsgatan och Indiska källaren. Lillus har ungefär samma lokalsinnes förmåga som jag så vi satte på google maps sista biten för att inte hamna fel. Problemet är bara att vi inte visste åt vilket håll vi skulle hålla telefonen för att svänga åt rätt håll liksom. Haha, men Lillus hade rätt bra koll av sig själv så vi kom rätt i alla fall. Där njut vi av god mat o lite solglimtar.
Efter det tog vi svängen förbi restaurang Himlen i skatteskrapan. Wow vilken utsikt. Det var jätte häftigt att titta ut över ett sommarStockholm från ovan.
När det sen var dags att gå hem kände jag mig hur trygg som helst att ha Nea med mig. Hon styrde stegen med fast fot rakt mot södra station. Inga problem att hitta där inte :) <3

Lördags bestyr

Kategori: Allmänt, Träning

I lördags var det dags för lite husbilsvård. Fram med stege och upp med stora kliv. Taket behövde en omgång med tvål och schampo. Maken klev upp på taket och skurade för glatta livet. Blev riktigt fint. Efter tvätten blev det lite gofika med farmor på verandan. Sen skulle vi polera upp lilla Märtha med lite båtpolish. Men hon var inte riktigt med på noterna så det blev lite flammigt. Vi pausade i arbetet och begav oss hem för att laga lite middag.

Efter middagen blev det lite vila i soffan i väntan på färden till Midnattsloppet.
Jag mötte upp syrran i Årsta och så gick vi till Zinken. Det är så häftigt när man kommer fram och man ser ca 40.000 människor som har likadana tröjor och nästan alla har svarta byxor. :)
Alla dessa människor gör också att det blir varmt i luften, syret tar liksom slut.
Vi trodde att vi var i god tid men upptäckte att vi var tvungna att springa fram till startfållan efter klädinlämning o kisskö. Väl där var det lite uppvärmning o väntan på startskottet. Det gick väl sådär att springa.
Det var mycket folk så det gick inte att älga på fullt ut. Nästan hela loppet var jag tvungen att springa sick sack för att hitta ett hål att komma igenom. Det var inte alls optimalt...snitt tiden sjönk rejält. Samma här i spåret att syret tog slut så det var varmt o jätte jobbigt att springa.
Gick inte alls i mål under 55.38 som jag tänkt utan det blev 57.16. Inte nöjd men kul att vara med o springa i alla fall.