Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Husbils piff

Kategori: Allmänt

Idag har vi hämtat hem husbilen Märta. Hon fick komma ut ur vinter ladan. Perfekt väder...kändes precis som om vi var på väg på sommarsemester.
Men först måste hon städas ur lite vinterdamm. Lite vädring o piskning av dynor och torka golv mm. Nu är hon färdig att användas... vilken dag som helst :-)
 

Womens health halvmara

Kategori: Allmänt

Ja då var det dags igen. Var ju med på förra årets halvmara för tjejer och så i år igen. Jag har ju dragits med någon konstig halsåkomma i ca 10 dagar och har därför inte tränat på lika länge. Kändes inte helt ok att starta i förmiddags men jag tänkte att jag gör mitt bästa helt enkelt. Första 5 km gick helt ok. Sen blev det lite varmt. Jag klarade mig fram till ca 1 mil men sen blev det jätte jobbigt. Jag försökte att hålla ett jämnt tempo för att inte tappa fart. När jag närmade mig 17km var jag helt slut. Mjölksyra i benen som inte ville släppa och bara jätte trött. Men jag kämpade på de sista km och tog mig i mål på 2:09 . Inte mitt personbästa men duger helt ok en dag som denna :-). Det roliga är ju att man får ett smycke som medalj på detta lopp. Fast denna gång såg det nästan ut som en medalj ändå.
 

41 dagar kvar

Kategori: Träning

Har inte tränat något sen i tisdags. Har någon slags förkylning i kroppen.  Den vill inte riktigt bryta ut eller så håller kroppen på att bearbeta viruset till max.  Jag hoppas naturligtvis på att kunna springa halvmaran på lördag. Tar det lugnt nu i veckan o tänker glada friska tankar. :-)