Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Sista September

Kategori: Allmänt

Ouii, idag är det den sista i September. Vilken härlig dag det har varit. Var ute på en promenad på lunchen i solen. Så fint vid vattnet och träden som börjar att ändra färg till vackert gult och rött. Gudomligt!

Jag har inte börjat att träna efter mitt 6 veckors program än. Tänkte att jag väntar med att följa det slaviskt till lite senare. Jag kör bara på lite som det faller in istället. Idag tex sprang jag och bästa grannen intervaller nere på IP. Det brukar vi göra på Tisdagar då sonen har sin fotbollsträning där.
Det tar så in i bomben att intervallträna. Det är kul :-).
Vi gör så att vi springer fort i 30sek och sen joggar vi i 45sek efter det promenadtempo i 2 minuter åsså samma slinga igen. Så totalt springer vi fort 8 gånger.Idag tog vi lite trapp-spring efteråt oxå. Det är en trappa med långa steg så man måste skjuta ifrån ordentligt för att klara ett steg per steg så att säga.
Jaa, så ligger det till för nu......tjing tjong
 

Löpning i blåsten

Kategori: Träning

Jo, Sen idag...dagen efter min fantastiska fölsedag :):
Måste naturligtvis springa bort lite av den goda maten jag åt igår. Perfekt dag med sol o blåst o musik i örat.
Jag hade satt upp luggen med två hårspännen för att slippa få den i ansiktet i medvinden. Efter ca 1 km kände jag hur luggen började fladdra ändå men tänkte att det var nog håret bakom spännet som var löst. Jag sprang och sprang o håret fladdra :-) . Kände att det faktiskt var bättre med motvind än med vind så håret höll sig borta från fejjet.
Jag kände ju såklart på huvvet o märkte att spännet var borta. Åhnej...mitt fina spänne....eller typ!
På hem vägen sen tänkte jag att jag kan titta lite på marken där jag tror att jag tappade det så kanske jag ser det. Så efter ca 7,5km började jag springa med blicken i backen. Jag letade o letade...sprang förstås lite långsammare då på slutet men det var ju bara för att försöka hitta spännet...eller... ;-)
Så....ah..efter en stunds letande hittade jag faktiskt spännet. Jag dök ner på backen mitt i ett steg och plockade upp mitt fina. Åsså upp igen o fortsätta springa. Tjihej...det var bra :-)
Men det var en seg runda idag. Trött!!! Snittade 5:51....men det blir bättre nästa gång.
 

Födelsedag

Kategori: Allmänt

Igår fyllde jag år : ).
Dagen började med fika på sängen. Mysigt.
Sen bar det iväg till spelningen en skvätt på fm och så raketen hem för att ordna fika för släkten.
Jag fick biljetter till Flashdance av maken. Det ska bli asakuligt att gå på musikal. Presentkort på Löplabbet av mamma o syrran. Perf!! Nu ska jag analysera mitt löpsteg och bli ännu snabbare.
Sen:.....
Bubblor så klart. Ah, definitivt ett måste på fölsedagen.
Efter det tog vi oss en resa ut på stan, till Vapiano. Mm där blev det god mat och god dricka.
 
Apuh... jätte mätt i magen blev man. Avslutningsvis en halvtimmes väntan på tåget på centralen åsså hem till soffan för lite godis.
Mätt o belåten blev det sängen sen.
Tack mina nära och kära för en fantastisk dag!!