Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Kryssning

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från en rolig höstlovskryssning. Jag skrev ett inlägg på Fejjan där jag skrev: med Emil och Per. Sen tänkte jag ändra till att skriva:  med Emil, Per och 600 andra barn. Det formligen kryllade av de små på båten. ☺Det var barn och ungdomsvärdar som höll igång alla barn. Det var godisbingo och frågesport mm. Emil var supernöjd med resan. 
 
 

Bästa vädret

Kategori: Träning

Oh, idag var det värsta bästa vädret för en träningstur. Soligt o ca 4 grader varmt. Kanon :-).
Jag och bästa grannen tog en backintervalls tur med efterföljande joggingrunda. Såååå skönt.
Har semester idag och imorgon. Blev helt galet imorse då jag trodde det var lördag. Frågade sonen om han fått sin veckopeng som han får på lördagar. Men... sa han, det är väl inte lördag idag?! Öh, nä just det sa jag.
Tokit!!

10 års jubileum

Kategori: Allmänt

Idag för exakt 10 år sen kom mina döttrar till mig och sa att de hade ett förslag. Hm, tänkte jag. Vad kan det röra sig om? Linnea 9 år och Bella 6 år.
Jo, de hade tänkt ut det hela som så här att jag skulle sluta röka. De kände att de ville ha sin mamma kvar ett tag till....ett låååångt tag till. Gulligt :-)
Så vi skrev ett kontrakt att om jag slutade röka så skulle jag få ett längre och hälsosammare liv och om jag mot all förmodan skulle börja röka igen så skulle båda två få dubbel veckopeng i 6 mån.
                                                                  
Jag gick med på detta (förstås) och den 28 okt 2004 (som förövrigt är Linnea födelsedag...GRATTIS <3 ) började jag att sluta röka. Eller alltså, jag tog mitt sista bloss den 27 okt (som förövrigt är Emils födelsedag, GRATTIS <3 till dig med, fast han föddes ju inte förens 2006...men ändå :-D)
Nu känns det som om jag tappade tråden. Jag tog alltså sista blosset 27/10 2004 och har inte tagit så mycket som ett zipp på en cigg sen dess. Alltså....YEY till mig på detta 10 års jubileum som rökfri.