Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Gammel glajjer

Kategori: Allmänt

Jag läser mycket. Plöjjer väl igenom en sisådär 45 böcker på ett år. Perfekt syssla när man åker pendeltåg till jobbet varje dag. Nu är det ju så att jag inte blir yngre och yngre med tiden. Pff,det trodde jag...eller i alla fall att kroppen inte åldrades utan bara att åren gick liksom. Men... nu är det ju inte så och mina ögon verkar tycka att mina armar ska växa en bit så att jag kan hålla böckerna lite längre och längre från huvvet. Likaså kan det ibland vara lite irriterande att titta på skärmen på jobbet hela dagarna. Men vet ni vad jag hittade idag, lite undanstoppade bakom skärmen? Haha, jo mina fina glajjer som jag skaffade i våras. Jag har ju vetat hela tiden att de ligger där och i början använde jag de faktiskt också. Men så kände jag att jag inte behövde de...typ... men nu så.....
Snyggot i glajjer :D

Lite vindögd också må jag säga..... haha
 

Pepparkaks bak

Kategori: Allmänt

Baka pepparkakor är ju kul. Föreningen där vi bor hade kakbaks-kväll idag. När jag frågade Emil tidigare i veckan ville han inte gå dit. Men så när vi kom hem idag och jag frågade en gång till så sa han att det skulle ju kunna tänkas att vara lite kuligt ändå :-). Mest för att han fick reda på att man fick ta med sig peppisarna hem sen. Så nu har vi varit där o kavlat lite deg och tryckt ut några former. De hade gjort egen deg vilket ju gör att pepparkakorna blir fantastiskt goda. Egen kristyr hade de gojsat ihop också. Riktigt trevligt.
 

Tunnelloppet

Kategori: Träning

Jag började i Torsdags med att smörja in min fot för att få bort värken till idag. Kändes som om de inte blev bättre. Vilade som sagt hela förra veckan och försökte att  preppa mig mentalt på att det här kommer att gå bra. Igår kväll kändes det bättre i min onda fot dock började jag känna lite i den andra...?! Fast jag har vilat hela veckan.
Lördag fm (idag alltså) sov länge. Skitskönt! Kändes bra att gå på foten på morgonen. På med lite värksmörj och sen iväg med grannen. Tog ett piller också på vägen till loppet. Kändes helt ok.
Ouii, massor av gula västar på området. Martin Stenmark underhöll innan start. Lite småkyligt i luften så jag hade massor av kläder på mig (som vanligt). Medans vi stod i kö för att komma till starten med 3000 andra hurtiga gulaväst-människor mjukade jag upp vristerna o studsade lite. Eftersom det var så mycket folk så blev det riktigt varmt o behagligt :-).
Starskottet gick och den första biten var utomhus. Efter några 100 meter sprang vi så in i tunneln. Fantastiskt kul att få göra detta. Det var piffat med lampor och grejjer i tunneln. På ett ställe stod det en massa granar o det yrde konstsnö i luften. Jag trodde att det skulle bli trångt o jobbigt med alla människor men det flöt på riktigt bra. Mycket uppför och nerför var det. Puh, väldigt jobbigt. Inga som helst känningar i fötterna. Upploppet var utomhus och det var en brant backe precis innan målsnöret. Gaah, då var jag så less på backarna att jag svor högt för mig själv.
Men det gick bra och jag fick en bra tid, 55.09,  trots att jag faktiskt tog det lugnt.