Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Premiärmilen avklarad

Kategori: Allmänt

 Ouh, nu så är första loppet för i år avklarat.
 
Jag och min kompis hade anmält oss till vad vi trodde var fållan för 53-59min. Men så upptäckte vi att vi var anmälda på tävlingsklass för tider under 49min. Det var inte riktigt vad vi hade tänkt. Så när starten gick så älgade många många löpare förbi som små bergsgetter. Ah, alla bara for förbi och man kände sig rätt trött i det läget. Men när värsta rusningen var över så lunkade man på i sitt eget tempo.
Jag var jättetung i benen o kroppen men det gick ändå jättebra. Jag klarade mitt satta mål. Under 55min skulle jag och det blev 54:23 Tjohoo! :)
Sen hem o vidare till sonens första fotbollscup. Det var jätteroligt att se de små killarna springa lite hit och lite dit efter bollen. Att det blev mål ibland var inte så viktigt ;-)
Så nu har både sonen och jag fått varsin medalj idag.  Kan det bli bättre en dag som denna!
 

Bara väldigt fint

Kategori: Allmänt

Åh, var ute på promenad på lunchen o lyckades fånga denna bild. Bara sååå väldigt fint med solglitter i vattnet.
Ah och så är det en dag kvar till Premiärmilen. Var hos massören igår o blev liksom överkörd av en ångvält kändes det som :) . Men idag mår jag prima prima. Imorgon kör jag så det ryker........

Premiärmilen

Kategori: Allmänt

Jag har nu haft ont i nacken i ca 4 veckor. Det har gått lite till och från och värken har flyttat runt lite i kroppen.
Har varit hos en kanonbra kiropraktor 2 gånger som har knäckt och bänt (stavas det så, tro?). Jag har fått lite stretchövningar o lite träningstips. Så nu börjar jag väl så smått få ordning på gamla Bettan :).
Å det inte en dag för tidigt då jag ska springa Premiärmilen på söndag. Jag hade siktat på en tid på 55min eller snabbare om vinden ligger rätt.
Meeeen nu får jag nog vara glad att jag tar mig runt.