Lhisas blogg

Jag bor i en förort norr om Stockholm. Jag har 3 barn och älskar att träna.

Abstinens

Kategori: Allmänt

Varför ska man få sån abstinens för? Det har ju bara gått 9 dagar ännu. Men det är klart, är kroppen van att få sin dos varje vecka så reagerar den väl antagligen när den inte får träna på samma sätt. Jag provade att gå lite på lunchen igår då jag tänkte att jag ju bara är snuvig o lite hostig. Men jag blev kanontrött bara av att promenera en bit. Skit irriterande, speciellt som halvmaran närmar sig med stormsteg. Pfff : (
Men jag fick i alla fall blommor av maken igår : ) Det är alltid härligt!
 

En sjuk dag

Kategori: Allmänt

Jag trodde att eftersom jag tränar så mycket så skulle en liten förkylningsbacill lätt fördrivas ut ur kroppen. Kanske rentav bara på några timmar :). Nä, det trodde jag väl inte iofs men på ett par dagar i alla fall. Nu är jag inne på 4:e dagen med feber o snuva. Kanske kanske att jag är lite bättre i halsen nu på em men....hosta.
Bläääh. Träningsabstinensen närmar sig med stormsteg.
Men i allt det gråa som är i mitt huvvud just nu har jag en ljusglimt imorgon.
Min bästa Bella fyller 16 år imorgon. Varför blir de stora så fort? Så...man får ta vara på tiden man har de hemma de små liven. Nea har ju flyttat till Gävle för att plugga nu så jag har bara två klimpar kvar hemma.

Förkyld :(

Kategori: Allmänt

Näääeeej, nu har jag gått o blivit förkyld. Det kändes lite konstigt i kroppen redan i Torsdags men jag tänkte att det var min lopp-kropp. Känner mig alltid sjuk innan ett lopp.
Men så igår när jag klev av tåget efter jobbet fick jag skitont i halsen. Det har hållt i sig under natten o nu är jag snuvig o har ont i halsen. Bllääää, inte bra. Jag skulle ha sprungit 11km idag. Inte att tänka på!
Jaja bara att kurera sig o ta nya tag om ett par dagar.